Wat is er in de omgeving van Wyndham Garden Lara allemaal te doen?

Gelegen in een rustige wijk vind je het populaire Wyndham Garden Lara Het hotel heeft een gunstige ligging want de internationale luchthaven van Antalya ligt op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Het strand van Wyndham Garden Lara ligt op paar minuten lopen en hier vertrekt ook een shuttlebus naar toe iedere 15 minuten.

Verder is de ligging van het hotel gunstig vanwege de vele activiteiten en excursies in de buurt. Onderaan de pagina hebben wij de meest populaire excursies en activiteiten in de buurt van Wyndham Garden Lara voor je geselecteerd.

De directe omgeving van Wyndham Garden Lara stelt eigenlijk niet heel erg veel voor. Rondom het hotel vind je voornamelijk andere grote hotels. In Lara vind je weinig goede restaurants en bars, dit komt omdat de meeste hotels all inclusive zijn en dus al zijn voorzien van deze gemakken.

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

De omgeving van lara in turkije Lara
Directe omgeving (Lara)

Zoals gezegd is er in Lara niet bijzonder veel te doen, maar dit is niet helemaal waar. Toeristen die graag voor een prikkie neppe merkkleding willen kopen zitten hier goed. Lara beschikt namelijk over paar shopping malls en winkels waar je neppe merkkleding kunt kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij de Kundu Bazaar, een winkelcentrum met talloze kleding en souvenirwinkels.

In deze winkels kun je voornamelijk kleding kopen van merken als Louis Vuitton, Prada, Adidas, Nike etc. Daarnaast kun je er ook leuke souvenirtjes en handige vakantie spullen kopen mocht je hier naar op zoek zijn.

Het treintje door het centrum van antalya in turkije Antalya
Antalya

Antalya is een bruisende stad gelegen aan de Turkse Rivièra op 15 minuten rijden van Wyndham Garden Lara. Antalya is vooral een hele veelzijdige stad met zowel een historische gedeelte en een modern gedeelte. Het oude gedeelte van de stad genaamd Kaleici staat vol met historische bezienswaardigheden. In Kaleici wandel je door de smalle en kronkelende straatjes die uiteindelijk leiden naar bijzondere bezienswaardigheden.

Een van de hoogtepunten van Kaleici is de Seltsjoek Karatay Moskee, deze voormalige tempel is honderden jaren geleden omgebouwd tot moskee. De tempel is nog grotendeels bewaard gebleven en dat maakt het ook één van de meest populaire bezienswaardigheden van Antalya. Ook raden wij aan om eens het museum van Antalya te bezoeken waarin je terug in de tijd gaat. Overblijfselen uit de steentijd, bronstijd en het byzantium worden hier tentoongesteld.

Het nieuwe centrum van de stad Antalya in Turkije Nieuw Antalya
Nieuw Antalya

Het nieuwe centrum van Antalya bestaat uit veel moderne winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Je vindt er veel goede restaurants die goed aangeschreven staan en waar je heerlijk even op het terras een hapje kunt eten. In tegenstelling tot Lara kun je in Antalya bijna geen neppe merkkleding kopen.

De meeste winkels in het centrum zijn A en B merken en verkopen kleding tegen normale ‘Nederlandse’ prijzen. Naast winkelen en hapje eten in een restaurant kun je in Antalya ook fantastisch uitgaan. Het heeft een bruisend nachtleven met veel gezellige bars en clubs die tot de late uurtjes geopend zijn.

Transfer vliegveld naar Wyndham Garden Lara

Antalya en lara zijn perfect voor mooie strandvakanties Lara
Excursies

In de buurt van Hotel Lara Family Club zijn veel leuke activiteiten en excursies te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht naar de Düden Watervallen of bezoek het historische Hiërapolis. Om het overzichtelijk en gemakkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de populairste excursies in de buurt van Hotel Lara Family Club:

» Ticket + boottour watervallen Düden
» Excursie Hiërapolis + Pummakele
» Jeepsafari van een dag naar de bergen Taurus